Kontakt

Är du ny patient och vill boka tid?

Vi hjälper dig gärna! På Linnékliniken erbjuder vi allt från utredning till behandlingen - Ingen remiss behövs! Vänligen fylla i formuläret på denna sida för att boka en tid för utredning och/eller behandling hos oss. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart vi har möjlighet för att besvara dina frågor och/eller boka en tid.

Kontakta oss via Kind

Om du redan har varit i kontakt med oss eller är patient hos oss sedan tidigare och vill starta en ny behandling eller har frågor under pågående behandling ber vi dig kontakta kliniken direkt på telefon eller via KIND.

KIND är en app som vi använder på kliniken för att säkerställa att dina personuppgifter bevaras på en säker plats samt att vi kommunicerar med dig via ett GDPR-vänlig plattform.

Ladda ned appen till din mobila enhet på App Store om du har en iPhone eller på Google Play Store om du har en android enhet.

          

Vill du hellre kontakta oss via telefon?

018-55 00 44

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm8uY3Zsa0BsaW5uZS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvLmN2bGtAbGlubmUuc2U8L2E+

Uppsala Science park Dag Hammarskjölds väg 10A, 751 83 Uppsala

Telefontider:
Måndag - Fredag: 09:00-11:30, 13:00-15:00

OBS! Under storhelger och då vi öppnar efter sommar- och nyårsstängning kan vi ha andra telefontider. De anges i så fall på startsidan. Röda dagar 09:00-10:00

För personer under behandling nås vi även under helgtid
Ring in och lämna telefonnummer så blir du uppringd under dagen

Lördag: 09:00-10:00
Söndag: 09:00-10:00

OBS! Välj rätt tonval. Vänta inte kvar, vi ringer tillbaka under dagen för alla i behandling och för andra ärenden så snart vi bara kan.
V g använd bra en kontaktväg, antingen telefon särskilt vid brådskande ärenden, eller KIND/e-mail.

Fax: 018-55 80 11

Minicall: klinikens minicall för akuta frågor bevakas under sommartid en vecka efter stängning och from 8 dagar innan öppning. Se svar på vanliga frågor på din steg-för-steglapp.

Vill du rapportera graviditetstest?

Enklast är att göra det elektroniskt. Välj din elektroniska blankett här

V g ring oss annars, eller skicka brev med namn, personnummer, testdatum och resultat till:

Carl von Linnékliniken
Uppsala Science Park
751 83 Uppsala

Vill du rapportera utfall av graviditet?

Enklast är att rapportera elektroniskt. Välj din elektroniska blankett här.

V g ring oss annars, eller skriv ut denna blankett och skicka den till oss med vanlig post. Det går också att skriva ned motsvarande information på ett papper och skicka det till oss på adress:

Carl von Linnékliniken
Uppsala Science Park
751 83 Uppsala